Fă o rezervare: 0744.305.704 /
DOROBANŢI - str. Hatmanul Arbore 3-5, București (lângă Restaurantul Perla)
Română / English


Întrebări Frecvente

Frizerie, manichiură și pedichiurăstilist Expert Barbers


1. Care este adresa exactă a salonului Expert Barbers?
Salonul Expert Barbers este situat in Dorobanţi, str. Hatmanul Arbore nr.3-5. Ca punct de reper - în spatele restaurantului Perla. Pentru o localizare exactă puteţi vedea hărţile din pagina de CONTACT sau puteţi vizita direct linkul pe Google Maps.
2. Care este orarul salonului?
Salonul este deschis 6 zile pe săptămână, de Luni până Sâmbătă, în fiecare zi de la 8 dimineaţa până târziu dupa ora 21 seara, în masura în care este necesar. Puteţi suna pentru o programare sau pur şi simplu veniţi la salon. Vă asteptăm cu placere!
3. Care sunt tarifele practicate de Expert Barbers?
Puteţi găsi tarifele practicate de salonul nostru în secţiunea de SERVICII a siteului. Puteţi să ne sunaţi la telefoanele 0744.305.704 / pentru orice întrebări despre tarifare.
4. Se pot face si programari?
Bineînţeles - dar puteţi veni şi neanunţat fără nici o problema! Puteţi consulta orarul nostru în pagina de CONTACT sau ne puteţi suna direct la telefoanele 0744.305.704 / pentru a face o programare.
5. Este de preferat să fac o programare?
Este în întregime alegerea dvs, însă recomandăm să faceţi o programare deoarece în general suntem destul de aglomeraţi, astfel încât perioada de aşteptare ar putea fi destul de mare daca veniţi neanunţat. Ne puteţi suna la telefoanele 0744.305.704 / pentru a face o programare.
6. Care este cel mai bun stilist al salonului?
Orice stilist al salonului este perfect capabil să vă satisfacă orice preferinţă. Nu veţi fi dezamăgiţi de serviciile oferite de salonul nostru cu nici unul dintre angajaţi.
7. Serviţi doar barbaţi?
Da. Suntem un BARBERSHOP. Femeile sunt binevenite, însa doar în calitate de prietene, soţii sau mămici, fiindcă - fie ca sunt bărbaţi sau copii - servim numai persoane de sex masculin.
phone icon