Fă o rezervare: 0744.305.704 /
DOROBANŢI - str. Hatmanul Arbore 3-5, București (lângă Restaurantul Perla)
Română / English


Pachete Speciale

Tuns - Spălat - Bărbieritpachet tuns spalat

TUNS & SPĂLAT

120 lei

Spălarea părului, uscare, tuns după preferinţele clientului, spălare pentru înlăturarea părului tuns, frecţie pentru accelerarea circulaţiei sanguine a scalpului, masaj pentru relaxarea scalpului, uscat, stilizarea şi modelarea frizurii.

* include Styling și Uscat

pachet tuns spalat barbierit

TUNS & SPĂLAT & BĂRBIERIT

140 lei

Spălarea părului, uscare, tuns după preferinţele clientului, spălare pentru înlăturarea părului tuns, frecţie pentru accelerarea circulaţiei sanguine a scalpului, masaj pentru relaxarea scalpului, uscat, stilizarea şi modelarea frizurii sfârşit prin bărbieritul perfect clasic, fie cu lama - folosind o cremă de ras hidratantă şi răcoritoare şi uleiuri esentiale - fie cu maşina de grooming.

* include Styling și Uscat

pachet barbierit spalat

BĂRBIERIT & SPĂLAT

120 lei

Ca în orice barbershop clasic, vă oferim bărbieritul perfect, fie cu lama - folosind o cremă de ras hidratantă şi răcoritoare şi uleiuri esentiale - fie cu maşina de grooming.

Spălarea părului și a bărbii si uscare cu feonul, cu șampoane speciale profesionale de cea mai bună calitate, specifice fiecărui tip de păr (mătreață, păr gras, tonic etc)

* include Styling și UscatListă de Prețuri

Frizerie, manichiură și pedichiurăMANICHIURĂ
50 lei
Dezinfectarea unghiilor, tăierea unghiilor, pilirea acestora, aplicare a apei emoliente pe cuticule, îndepărtarea cuticulelor, dezinfectare şi aplicarea unui ulei special de cuticule, masaj cu cremă hidratantă.
PEDICHIURĂ
60 lei
Dezinfectarea piciorului, aplicarea apei emoliente pe cuticule, se înmoaie piciorul într-o soluţie emolientă, se taie unghiile, se pilesc, se taie cuticulele, dezinfectare şi aplicarea unui ulei special de cuticule, se curăţă călcâiul şi talpa cu o pilă specială pentru îndepărtarea pielii moarte, masaj cu cremă hidratantă.
TUNS PENSIONARI
30 lei
Pentru barbații iesiți la pensie avem o ofertă de nerefuzat: puteţi obţine o tunsoare perfectă! (tuns simplu, fără spălat si fără masaj).
VOPSIT
130 lei
Vopsele speciale pentru bărbați, in mai multe nuanțe, cu timpul de finalizare de max 10 minute. Atât pentru barbă cât și pentru păr.
STYLING
15 lei
Aranjarea părului cu produse speciale pentru styling, de la firme consacrate.
USCAT
15 lei
Dupa spălat, părul dvs trebuie uscat cu atenție în vederea obținerii unei frizuri care să vă avantajeze.
TRATAMENT PĂR
35 lei
Se realizează cu produse speciale pentru prevenirea căderii parului și însănătoșirea rădăcinilor, îmbunătățirea circulației periferice.
MASCĂ TEN
45 lei
O mască cu argilă specială pentru tenurile grase și pentru îndepărtarea punctelor negre. Timp de acționare maxim 15 min.
SPĂLAT
50 lei
Se face cu șampoane speciale profesionale de cea mai bună calitate, specifice fiecărui tip de păr (mătreață, păr gras, tonic etc)
TUNS
65 lei
Tuns după preferinţele clientului. Sau puteți consulta revistele de specilitate în cautarea unor tunsori moderne. Sau, cel mai bine, să vă consultați cu stiliștii noștri pentru o părere avizată.
BĂRBIERIT
65 lei
Bărbieritul perfect clasic, fie cu lama - folosind o cremă de ras hidratantă şi răcoritoare şi uleiuri esentiale - fie cu maşina de grooming.
phone icon