Fă o rezervare: 0744.305.704 /
DOROBANŢI - str. Hatmanul Arbore 3-5, București (lângă Restaurantul Perla)
Română / English


Salon Frizerie București

Prezentare Expert BarbersSalonul este vizitat de o mare parte a corpului diplomatic din România, mulţi academicieni şi figuri marcante ale politicii româneşti.

Fiecare bărbat trebuie să aibă propriul său frizer/bărbier. Acesta este ca un bun prieten cu care puteţi vorbi orice, de la sfaturi despre lookul dvs până la politică şi sport.

Odată ce experimentaţi diferenţa serviciilor COMPLETE oferite de Expert Barbers veţi simţi nevoia să spuneţi acest lucru tuturor prietenilor dvs.

Cu o experienţă de peste 45 de ani dobândită în Londra în saloanele Vidal Sassoon şi Paul Allen, maestrul bărbier Dan Gulea s-a întors în România pentru a aduce spiritul englezesc şi a crea un loc unde bărbaţii să simtă plăcerea de a fi gentlemani.

salon frizerie Expert Barbers


Stiliști Expert Barbers

Salon Frizerie BucureștiDan Gulea

Dan Gulea

Experienţă de peste 45 de ani dobândită în Londra în saloanele Vidal Sassoon şi Paul Allen. Un maestru barbier complet într-un barbershop de excepție!

George Toplici

George

Experienţă de peste 15 ani dobândită în salonul Expert Barbers sub stricta îndrumare a maestrului bărbier Dan Gulea, participare la seminarii internaționale ExCel London și Cosmoprof Bologna. Specialistul nostru pentru tunsori moderne.

Mihai Dani

Mihai

Experienţă de peste 7 ani în saloanele din Anglia și România. Specialist în arta rasului.phone icon