Fă o rezervare: 0723.69.23.23
FLOREASCA - str. Calea Floreasca nr.49, București
Română / English


Salon Frizerie București

Prezentare Expert BarbersSalonul este vizitat de o mare parte a corpului diplomatic din România, mulţi academicieni şi figuri marcante ale politicii româneşti. Nu lipsesc sportivii de top, vedete TV sau manageri de multinationale!

Fiecare bărbat trebuie să aibă propriul său frizer/bărbier. Acesta este ca un bun prieten cu care puteţi vorbi orice, de la sfaturi despre lookul dvs până la politică şi sport.

Odată ce experimentaţi diferenţa serviciilor COMPLETE oferite de Expert Barbers veţi simţi nevoia să spuneţi acest lucru tuturor prietenilor dvs.

Vă oferim experiența supremă, un tratament regal: manichiura în timp ce stilistul se ocupă de părul dvs, urmate de un bărbierit cu prosop umed pentru un adevărat RĂSFĂȚ!

salon frizerie Expert Barbers


Stiliști Expert Barbers

Salon Frizerie BucureștiFlorin Stan

Mister Florin

Pentru Florin pasiunea a pornit încă din copilărie, bunicul său fiind frizer. Acest lucru și-a pus amprenta asupra sa, realizand că asta este ceea ce îl atrage și vrea sa facă în viață.

"Îmi place să cred că pofta de evoluție este cea care mă motivează in fiecare zi să excelez și să mă dedic total fiecărui client in parte. Una dintre cele mai bune părți ale meseriei noastre este că putem pune zâmbetul pe buze fiecărui client pe care îl deservim."

George Toplici

Mister George

George și-a început activitatea ca bărbier încă din adolescență, când a urmat o școală de specializare - după care a continuat cu diverse seminarii internaționale precum ExCel London și Cosmoprof Bologna. Experiența sa de peste 23 de ani este esențială pentru echipa barbershopului nostru!

"Plăcerea și bucuria de a tunde m-au făcut sa mă perfecționez in continuare și să evoluez constant încercand tot mai multe trenduri. Una dintre cele mai bune părți ale acestei meserii este că nu știi unde poți ajunge sau cât poți evolua!"

Andrei Paun

Mister Andrei

Pentru Andrei meseria pe care o practică a fost și este o continua provocare. Tendințele schimbătoare l-au făcut să evolueze și să încerce să le adapteze fiecărui client în parte.

"Rasul în special este una din părțile cele mai inedite și intime ale activității noastre. Una dintre cele mai interesante părți ale meseriei este ca niciodată nu știi ce provocare urmează sa vină!"phone icon